Φρέσκο & Ωμό: Masterclass στο ταρτάρ, σεβίτσε & καρπάτσιο ψαριού
Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή
Κόστος συμμετοχής
55€
Μπείτε στον κόσμο του ωμού ψαριού με αυτή τη συναρπαστική και ολοένα αυξανόμενης δημοτικότητας τάση στη γαστρονομία! Στο μάθημα αυτό, δεν θα μάθετε μόνο τις βασικές τεχνικές φιλεταρίσματος και τεμαχισμού φρέσκων ψαριών, αλλά θα καλύψουμε επίσης τη σωστή διαχείριση, αποθήκευση και επιλογή του καλύτερου ψαριού για τα πιάτα σας.
Ετοιμαστείτε να φτιάξετε πιάτα που θα κάνουν τους καλεσμένους σας να αναφωνήσουν από έκπληξη! Ξεκινάμε με το Ταρτάρ Τόνου με Αβοκάντο και Τραγανό Γουοντόν, όπου το τέλειο κόψιμο του ψαριού δημιουργεί μια απολαυστική υφή που λιώνει στο στόμα. Στη συνέχεια, το δροσερό Σεβίτσε θα σας μαγέψει με την απόλυτα ισορροπημένη μαρινάδα του και τον ακριβή χρόνο μαριναρίσματος που ζωντανεύει κάθε γεύση. Το Ταρτάρ Λαβράκι με Λεμόνι και Κάπαρη είναι το απόλυτο παράδειγμα του πώς το σωστό κόψιμο και το πάντρεμα των υλικών μπορεί να αναδείξει την καθαρή, φρέσκια γεύση του ψαριού. Και για το μεγάλο φινάλε, το εκλεπτυσμένο Καρπάτσιο Ψαριού, όπου η ακρίβεια στο τεμαχισμό είναι η μαγική πινελιά που κάνει κάθε μπουκιά να απογειώνεται!
Είτε είστε λάτρης των θαλασσινών είτε απλά θέλετε να αναβαθμίσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες, αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει όλα τα εργαλεία για να σερβίρετε πιάτα υψηλής γαστρονομίας με ωμό ψάρι στο σπίτι σας.
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Θα θέλατε να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα από κοντά (In House); Δηλώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα ενδιαφέροντος για να σας ενημερώσουμε όταν προγραμματιστεί η διεξαγωγή του.