Chocolate brioche

Chocolate brioche

FOR 1 10X30 CM PAN 60 λεπτά
FiveStar: 
Average: 5 (4 votes)

ΥΛΙΚΑ

For the brioche

  • 230 gr. bread flour
  • 4,5 gr. dried yeast
  • 80 gr. milk
  • 2 eggs, beaten
  • 170 gr. butter, cut to small pieces and softened
  • 20 gr. sugar
  • 40 gr. cocoa
  • 8 gr. salt
  • butter for lining the pan

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

For the brioche

  • 230 gr. bread flour
  • 4,5 gr. dried yeast
  • 80 gr. milk
  • 2 eggs, beaten
  • 170 gr. butter, cut to small pieces and softened
  • 20 gr. sugar
  • 40 gr. cocoa
  • 8 gr. salt
  • butter for lining the pan

Σχόλια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner