Chicken provençal baked in parchment paper

Chicken provençal baked in parchment paper

SERVES 4 75 λεπτά
FiveStar: 
Δεν υπάρχουν ψήφοι

ΥΛΙΚΑ

For the chicken provençal

  • 4 chicken breasts, boneless and skinless
  • 160 gr. olive oil
  • 100 gr. red peppers, medium dice
  • 100 gr. yellow peppers, medium dice
  • 200 gr. tomato, skin and seeds removed, medium dice
  • 100 gr. fennel, thinly sliced
  • 150 gr. green onions, minced
  • 50 gr. Kalamata olives, pits removed, cut into wedges
  • 20 gr. lemon juice
  • 8 gr. lemon zest
  • 8 gr. parsley leaves
  • 8 gr. marjoram leaves
  • 80 gr. butter
  • 25 gr. white wine
  • salt
  • flour and water to use as glue for sealing the parchment

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

For the chicken provençal

  • 4 chicken breasts, boneless and skinless
  • 160 gr. olive oil
  • 100 gr. red peppers, medium dice
  • 100 gr. yellow peppers, medium dice
  • 200 gr. tomato, skin and seeds removed, medium dice
  • 100 gr. fennel, thinly sliced
  • 150 gr. green onions, minced
  • 50 gr. Kalamata olives, pits removed, cut into wedges
  • 20 gr. lemon juice
  • 8 gr. lemon zest
  • 8 gr. parsley leaves
  • 8 gr. marjoram leaves
  • 80 gr. butter
  • 25 gr. white wine
  • salt
  • flour and water to use as glue for sealing the parchment

Σχόλια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner