Προσούτο τραγανό

Προσούτο τραγανό

30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.5 (60 votes)

INGREDIENTS

  • 50 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες

DIRECTIONS

Στρώνουμε σε ένα ταψί φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα.

Τοποθετούμε το προσούτο στο ταψί και ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και έντονο άρωμα.

Μόλις κρυώσει και γίνει τραγανό, σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

  • 50 γρ. προσούτο σε λεπτές φέτες

Στρώνουμε σε ένα ταψί φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα.

Τοποθετούμε το προσούτο στο ταψί και ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και έντονο άρωμα.

Μόλις κρυώσει και γίνει τραγανό, σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner