Γκανάζ Γκανάζ

Γκανάζ

ΓΙΑ 550 ΓΡ. 20 minutes
FiveStar: 
Average: 4.3 (84 votes)

INGREDIENTS

Για τη γκανάζ

• 300 γρ κρέμα γάλακτος
• 275 γρ κουβερτούρα 70%

DIRECTIONS

Για τη γκανάζ

Σε μία μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε την κρέμα λίγο πριν το σημείο βρασμού.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.

Προσθέτουμε τη μισή κρέμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την υπόλοιπη κρέμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστή ή κρύα.

Διατηρείται στο ψυγείο, σε αεροστεγή συσκευασία.

Για τη γκανάζ

• 300 γρ κρέμα γάλακτος
• 275 γρ κουβερτούρα 70%

Για τη γκανάζ

Σε μία μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε την κρέμα λίγο πριν το σημείο βρασμού.

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν-μαρί.

Προσθέτουμε τη μισή κρέμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την υπόλοιπη κρέμα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ζεστή ή κρύα.

Διατηρείται στο ψυγείο, σε αεροστεγή συσκευασία.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner