Μαρέγκα Ελβετική

Μαρέγκα Ελβετική

ΓΙΑ 300 ΓΡ. ΜΑΡΕΓΚΑ 15 minutes
FiveStar: 
Average: 4.7 (53 votes)

INGREDIENTS

  • 115 γρ. ασπράδια αυγών
  • 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • αλάτι

DIRECTIONS

Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια, τη βανίλια, τη ζάχαρη και αλάτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μεταφέρουμε σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με αργές κινήσεις, μέχρι να φτάσει το μείγμα τους 70 με 74οC. Επαναφέρουμε στο μίξερ και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή υφή και πυκνότητα.

  • 115 γρ. ασπράδια αυγών
  • 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • αλάτι

Τοποθετούμε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια, τη βανίλια, τη ζάχαρη και αλάτι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Μεταφέρουμε σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με αργές κινήσεις, μέχρι να φτάσει το μείγμα τους 70 με 74οC. Επαναφέρουμε στο μίξερ και χτυπάμε σε υψηλή ταχύτητα με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή υφή και πυκνότητα.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner