Σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο Σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

Σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ 30 minutes
FiveStar: 
Average: 4.6 (139 votes)

INGREDIENTS

Για τα σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

  • 500 γρ.  σπαγγέτι, βρασμένα
  • σάλτσα αβοκάντο
  • αβοκάντο
  • κάσιους, τριμμένο

Για τη σάλτσα αβοκάντο

  • 250 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένα
  • 10 γρ. σκόρδο, λιωμένο
  • 50 γρ.  κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο
  • 30 γρ.  χυμός λεμονιού
  • 30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
  • 10 γρ.  βασιλικός
  • 6 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για τα σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

Βάζουμε τα βρασμένα, ζεστά ζυμαρικά σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε για να πάει παντού. Για το σερβίρισμα, βάζουμε τα ζυμαρικά σε πιάτα και γαρνίρουμε με το αβοκάντο και το τριμμένο κάσιους.

Για τη σάλτσα αβοκάντο

Στον κάδο ενός μπλέντερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Καθώς μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά, κρατάμε ½ της κούπας από το νερό των ζυμαρικών. Προσθέτουμε το νερό των ζυμαρικών στο μείγμα με το αβοκάντο και τα αναμειγνύουμε στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Για τα σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

  • 500 γρ.  σπαγγέτι, βρασμένα
  • σάλτσα αβοκάντο
  • αβοκάντο
  • κάσιους, τριμμένο

Για τη σάλτσα αβοκάντο

  • 250 γρ. αβοκάντο, καθαρισμένα
  • 10 γρ. σκόρδο, λιωμένο
  • 50 γρ.  κρεμμύδι φρέσκο, χοντροκομμένο
  • 30 γρ.  χυμός λεμονιού
  • 30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
  • 10 γρ.  βασιλικός
  • 6 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο

VIDEO DIRECTIONS

Για τα σπαγγέτι με σάλτσα αβοκάντο

Βάζουμε τα βρασμένα, ζεστά ζυμαρικά σε κατσαρόλα, προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε για να πάει παντού. Για το σερβίρισμα, βάζουμε τα ζυμαρικά σε πιάτα και γαρνίρουμε με το αβοκάντο και το τριμμένο κάσιους.

Για τη σάλτσα αβοκάντο

Στον κάδο ενός μπλέντερ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Καθώς μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά, κρατάμε ½ της κούπας από το νερό των ζυμαρικών. Προσθέτουμε το νερό των ζυμαρικών στο μείγμα με το αβοκάντο και τα αναμειγνύουμε στο μπλέντερ μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner