VIDEO DIRECTIONS
Για τη φρουτοσαλάτα
Κόβουμε τα φρούτα και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ. Μαρινάρουμε με το κρύο σιρόπι για 1-2 ώρες στο ψυγείο και σερβίρουμε μαζί με τα φιστίκια και φρέσκο δυόσμο.
* Στο βίντεο, επίσης, περιλαμβάνεται αχλάδι στα φρούτα, παρ' όλο που δεν φαίνεται.
Για το σιρόπι
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και φέρνουμε σε βρασμό. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει καλά πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Σχόλια