VIDEO DIRECTIONS
Για τη φασολάδα
Σε μια κατσαρόλα ιδρώνουμε τα λαχανικά χωρίς να δώσουμε χρώμα. Προσθέτουμε το σκόρδο και τον πελτέ και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Συνεχίζουμε με τη ντομάτα κονκασέ, τα φασόλια και τον ζωμό κοτόπουλο ή νερό (ζεστό κατά προτίμηση). Ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαγειρευτούν τα φασόλια.
TIP: Αν θέλουμε να χυλώσουμε τη σούπα αλέθουμε μια μικρή ποσότητα από τα στερεά και την επιστρέφουμε στη σούπα.
Σχόλια