Για την πίτα
Παίρνουμε ένα κομμάτι φύλλου σφολιάτας και τοποθετούμε τη γέμιση κατά μήκος του μισού παραλληλόγραμμου, αφήνοντας 1 εκ. απόσταση κενό από τις άκρες. Ενώνουμε τις άκρες και τις πατάμε καλά με ένα πιρούνι για να κλείσουν. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να πάρει ένα ωραίο και χρυσαφένιο χρώμα, για 30 λεπτά περίπου.
Για τη γέμιση ζαμπονόπιτας
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη σάλτσα μπεσαμέλ, τα τυριά, το μπέικον, το ζαμπόν. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Σχόλια