Για το σπετζοφάι
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το λουκάνικο. Αποσύρουμε το λουκάνικο σε ένα ξεχωριστό σκεύος και στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα λαχανικά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και τον ζωμό κοτόπουλου, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Επαναφέρουμε το λουκάνικο στο τηγάνι, προσθέτουμε το θυμάρι και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Σχόλια