VIDEO DIRECTIONS
Για το αρνί
Αλατίζουμε πολύ καλά το αρνί. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το αρνί ώστε να πάρει έντονο χρώμα σε όλες τις πλευρές. Αποσύρουμε το αρνί και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τις πατάτες. Βάζουμε σε μια γάστρα τις πατάτες και από πάνω τους τα κομμάτια του αρνιού, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ώστε σχεδόν να καλυφθούν όλα τα κομμάτια. Τέλος βάζουμε και τα βότανα μέσα στο λάδι, σκεπάζουμε και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 120oC. Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το αρνί για περίπου 2,5 με 3 ώρες.
Σχόλια