VIDEO DIRECTIONS
Για τη γέμιση
Τρίβουμε τη βασιλόπιτα ή το κέικ. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ανακατεύουμε. Πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια και τα καρφώνουμε σε στικ γλειφιτζουριού. Τα τοποθετούμε στην κατάψυξη για να σφίξουν. Λιώνουμε τη σοκολάτα της αρεσκείας μας, βγάζουμε τα cake pops από την κατάψυξη και τα βουτάμε μέσα στη σοκολάτα. Σηκώνουμε και στρίβουμε γυρίζοντας δεξιόστροφα και αριστερόστροφα το γλειφιτζούρι. Μόλις δούμε ότι η σοκολάτα έχει αρχίσει να σταθεροποιείται, ρίχνουμε από πάνω τους ξηρούς καρπούς ή τα ζαχαρωτά τρουφάκια ή το ινδοκάρυδο. Τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα με το στικ προς τα επάνω ή τα σφηνώνουμε σε ένα σκεύος που έχουμε γεμίσει με ζάχαρη.
Σχόλια