Για τα τρουφάκια
Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε την κρέμα λίγο πριν το σημείο βρασμού. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Προσθέτουμε τη μισή κρέμα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε με σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να ενσωματωθεί εντελώς. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με την υπόλοιπη κρέμα. Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψάκι και αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να κρυώσει και μετά το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει για 5-6 ώρες περίπου. Με ένα μικρό κουτάλι ή scoop που βουτάμε σε ζεστό νερό, κόβουμε κομμάτια από την παγωμένη γκανάζ πλάθουμε γρήγορα σε στρόγγυλο σχήμα και τα βουτάμε στο κακάο. Αφαιρούμε από το κακάο και τα τινάζουμε ελαφρώς ώστε να φύγει η περίσσεια ποσότητα κακάο.
Σχόλια