VIDEO DIRECTIONS
Για το καβουρδισμένο βούτυρο
Τοποθετούμε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύουμε ανά τακτά διαστήματα και φέρνουμε σε βρασμό. Διατηρούμε το βρασμό μέχρι να αρχίσουν να καβουρδίζονται τα στερεά του γάλακτος τα οποία κάθονται στο πάτο της κατσαρόλας.
Αποσύρουμε από τη φωτιά μόλις δούμε μία σκούρα καφέ απόχρωση ή μετρώντας με θερμόμετρο στους 145C. Mεταφέρουμε απευθείας το καβουρδισμένο βούτυρο σε ένα σκεύος για να διακόψουμε το μαγείρεμα και να αποφύγουμε το κάψιμό του.
TIP:
* Χρησιμοποιήστε το καβουρδισμένο βούτυρο για να γαρνίρετε σούπες, σε σάλτσες, για ντιπ ή και για να αρωματίσετε μία ζύμη κέικ.
Σχόλια