VIDEO DIRECTIONS
Για την τραγανή φέτα
Βάζουμε το αλεύρι, τα ασπράδια και την πανάδα βρώμης σε 3 μεγάλα μπολ ώστε να χωράει άνετα η φέτα. Περνάμε κάθε κομμάτι φέτας με προσοχή αρχικά από το αλεύρι, τινάζοντάς το μετά για να φύγει η περίσσια ποσότητα.
Έπειτα το βυθίζουμε στο αυγό, αφήνοντας και πάλι την περίσσια ποσότητα να στραγγίξει και, τέλος, το γυρνάμε στην πανάδα βρώμης, φροντίζοντας να καλυφτούν πολύ καλά και οι δύο πλευρές του.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ηλιέλαιο.
Αφήνουμε τη φέτα να τηγανιστεί και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρει ωραίο και έντονο χρώμα και να κάνει τραγανή κρούστα.
Βγάζουμε τη φέτα από το τηγάνι και σερβίρουμε με τη σαλάτα με ντοματίνια και φράουλες.
Για τη σαλάτα με ντοματίνια και φράουλες
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα ντοματίνια, τις φράουλες και τον δυόσμο και προσθέτουμε αλάτι και λάδι.
Για την πανάδα βρώμης
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη βρώμη μαζί με το λευκό σουσάμι και το μαύρο σουσάμι.
Σχόλια