VIDEO DIRECTIONS
Για την πουτίγκα
Μουλιάζουμε τις σταφίδες με το ρούμι, μέχρι να μαλακώσουν.
Ρίχνουμε σ' ένα μπολ το τσουρέκι, τα δύο είδη σοκολάτας, τα αμύγδαλα, το βούτυρο και τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε σ' ένα πυρίμαχο σκεύος το μείγμα του τσουρεκιού.
Σ' ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το γάλα, τη βανίλια και τη ζάχαρη, και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας στο μείγμα του τσουρεκιού, προσέχοντας να μείνουν κάποιες άκρες από το τσουρέκι εκτός κρέμας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160°C, μέχρι να πήξει η κρέμα και το γλυκό να πάρει έντονο, χρυσαφένιο χρώμα.
Για το τελείωμα και το σερβίρισμα
Πασπαλίζουμε την πουτίγκα με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε με παγωτό βανίλια.
Σχόλια