Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.
Μαρέγκα Γαλλική
ΓΙΑ 300 ΓΡ.
15 λεπτά
FiveStar:
ΥΛΙΚΑ
- 115 γρ. ασπράδια αυγών
- 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
- 225 γρ. ζάχαρη
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.
Σχόλια