
Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.
Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.
Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.
Σχόλια