Μαρέγκα Γαλλική

Μαρέγκα Γαλλική

ΓΙΑ 300 ΓΡ. 15 λεπτά
FiveStar: 
Average: 4.6 (13 votes)

ΥΛΙΚΑ

  • 115 γρ. ασπράδια αυγών
  • 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.

  • 115 γρ. ασπράδια αυγών
  • 3 γρ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • αλάτι

Τοποθετούμε τα ασπράδια, τη βανίλια και το αλάτι σε μια μπασίνα και χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη χτυπώντας διαρκώς με το σύρμα, μέχρι να αποκτήσει η μαρέγκα την επιθυμητή πυκνότητα και υφή.

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project και στο Ψωμί & Αλάτι.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σχόλια

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner