TIPS
Για τη σαντιγί
Τοποθετούμε τον κάδο του μίξερ και το σύρμα του στην κατάψυξη για να παγώσουν. Ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος στον παγωμένο κάδο και χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη βανίλια και συνεχίζουμε να χτυπάμε, μέχρι να σφίξει τελείως η σαντιγί και να στέκεται. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο για 30’ λεπτά πριν τη χρησιμοποιήσουμε.
Tips:
*Η σαντιγί είναι τρομερό συνοδευτικό γαρνίρισμα για τάρτες, κέικ, σοκολάτα ρόφημα.
*Με χρώμα ζαχαροπλαστικής μπορούμε να δώσουμε διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις.





Σχόλια