TIPS
Για την επικάλυψη τυριού
Στο μίξερ χτυπάμε το τυρί σε χαμηλή ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε σταδιακά το βούτυρο, αναμειγνύοντας καλά για να ενσωματωθεί πλήρως. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Στη συνέχεια ανεβάζουμε την ταχύτητα για 5 λεπτά περίπου, μέχρι το μείγμα να αφρατέψει. Προσθέτουμε τη βανίλια και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σταθεροποιηθεί η κρέμα και να είναι έτοιμη προς χρήση.





Σχόλια