Για το μείγμα αρωματικών
Σε ένα γουδί χτυπάμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και το λεμόνι, τα φύλλα δάφνης, το μπαχάρι, το μαραθόσπορο και μία πρέζα αλάτι. Κομματιάζουμε το ξυλάκι κανέλλας και το χτυπάμε με το γουδοχέρι για να γίνει σχεδόν σκόνη. Αυτό θα χρειαστεί μερικά λεπτά. Όταν έχουμε πλέον ένα είδος πούδρας (δεν πειράζει αν υπάρχουν ακόμα κάποια πιο μεγάλα κομμάτια), προσθέτουμε το δενδρολίβανο και τα φύλλα από θυμάρι και χτυπάμε ξανά μέχρι να ενσωματωθούν. Προσθέτουμε το υπόλοιπο αλάτι, τρίβουμε μέσα το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Σχόλια