Στρώνουμε σε ένα ταψί φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα.
Τοποθετούμε το προσούτο στο ταψί και ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και έντονο άρωμα.
Μόλις κρυώσει και γίνει τραγανό, σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.
Στρώνουμε σε ένα ταψί φύλλο σιλικόνης (silpat) ή λαδόκολλα.
Τοποθετούμε το προσούτο στο ταψί και ψήνουμε στους 150°C μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και έντονο άρωμα.
Μόλις κρυώσει και γίνει τραγανό, σπάμε σε ακανόνιστα κομμάτια.
Σχόλια