Για τη γέμιση
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές. Σοτάρουμε μέχρι να γίνει διάφανο το κρεμμύδι, για 6 με 8 λεπτά.
Προσθέτουμε τα φασόλια, τις λιαστές ντομάτες, το κύμινο και τον τριμμένο κόλιανδρο και μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθούν όλα τα υλικά.
Αλατοπιπερώνουμε και διατηρούμε το μείγμα ζεστό.
Βάζουμε λίγη από τη γέμιση στην κάθε κρέπα.
Πασπαλίζουμε με φρέσκο κόλιανδρο και με τυρί και διπλώνουμε την κρέπα στα τέσσερα.
Για το σερβίρισμα
Σερβίρουμε με ντομάτες κονκασέ, γιαούρτι και φρέσκο κρεμμυδάκι.
Σχόλια