VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σε ένα πιάτο τοποθετούμε λίγη από την μαγιονέζα, προσθέτουμε από πάνω τα σουβλάκια, λίγη ακόμη μαγιονέζα, το σουσάμι, το φρέσκο κρεμμύδι και τις πιπεριές τσίλι.
Για τα σουβλάκια μοσχάρι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μοσχάρι, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το μοσχάρι, ανακατεύουμε, καλύπτουμε με μία μεμβράνη φροντίζοντας να εφάπτεται στο κρέας και μαρινάρουμε για 4 ώρες.
Σουβλίζουμε το μοσχάρι, περνώντας κομμάτια σε κάθε ξυλάκι και ψήνουμε στη σχάρα ή σε τηγάνι με ραβδώσεις σε δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρει το κρέας έντονο χρώμα και να είναι καλά μαγειρεμένο.
Για τη μαγιονέζα
Σ' ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.
Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και λεμόνι αναλόγως με τον τύπο μαγιονέζας που θα χρησιμοποιήσουμε.
Σχόλια