Για το πιάτο
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε το μισό ελαιόλαδο, το σπανάκι, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι να αποβάλει τα υγρά του και να μαραθεί, αλλά να μη χάσει το χρώμα του (αν δε χωράει όλο, το προσθέτουμε σε δόσεις). Σουρώνουμε και στραγγίζουμε καλά.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι για δύο λεπτά. Ρίχνουμε το σκόρδο, αλατίζουμε και μόλις μυρίσει, προσθέτουμε το σοταρισμένο σπανάκι.
Τελειώνουμε, προσθέτοντας το βούτυρο, την παρμεζάνα και τον άνηθο.
Σχόλια