Για τα αρνίσια παϊδάκια
Μαρινάρουμε το κρέας με το δυόσμο, το ελαιόλαδο και το σκόρδο για 12 ώρες. Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας τα παϊδάκια από το λάδι, αλατίζουμε και ψήνουμε στη σχάρα ή σε τηγάνι με ραβδώσεις σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να είναι μαγειρεμένα. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί και βάζουμε ένα κομμάτι βούτυρο σε κάθε παϊδάκι. Τα ψήνουμε στον φούρνο στους 160οC για 3 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσει το βούτυρο.
Για το βούτυρο τσίλι
Σε έναν κάδο του μίξερ τοποθετούμε όλα τα υλικά και με το εξάρτημα του γάντζου χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώνουμε το βούτυρο σε μεμβράνη, το τυλίγουμε ώστε να σχηματιστει ένα ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει. Πριν από τη χρήση του, κόβουμε το βούτυρο σε φέτες πάχους 2 εκ.
Σχόλια