VIDEO DIRECTIONS
Για τις πατάτες
Τοποθετούμε τις πατάτες σε μία επιφάνια κοπής και με ένα κατσαρολάκι με χοντρό πάτο τις χτυπάμε για να σπάσουν και να σχηματίσουν άγριες κορυφές από τη σάρκα τους, προσέχοντας να μην τις διαλύσουμε.
Σε ένα ταψί τοποθετούμε στη βάση το κρεμμύδι, από πάνω τις πατάτες, το σκόρδο, τα βότανα και το ελαιόλαδο φροντίζοντας να λαδωθούν καλά οι πατάτες. Αλατίζουμε τις πατάτες και από τις δύο πλευρές και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C στις αντιστάσεις, για περίπου 45 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, γυρνάμε τις πατάτες και επιστρέφουμε στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν στο εσωτερικό τους και να είναι τραγανές απ’ έξω, για περίπου 45 λεπτά ακόμη.
Σχόλια