Για την πίτσα
Τοποθετούμε τη σφολιάτα σε ελαφρώς βουτυρωμένο χαμηλό ταψί ή ταρτιέρα. Καλύπτουμε την επιφάνεια με χαρτί ψησίματος και γεμίζουμε με φασόλια, για να μη φουσκώσει η ζύμη κατά το ψήσιμο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180⁰C μέχρι να αρχίσει να ροδίζει ελαφρώς η ζύμη, για 15 λεπτά περίπου. Αφαιρούμε τα φασόλια και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να γίνει η ζύμη τραγανή και να πάρει ένα ωραίο καφέ χρυσαφένιο χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Απλώνουμε τις ψημένες ντομάτες περιμετρικά πάνω στην προψημένη βάση, ξεκινώντας από το κέντρο και αφήνοντας 1 εκατοστό περίπου από την περιφέρεια της ζύμης.
Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με τον βασιλικό, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο, αλατίζουμε και πιπερώνουμε. Καλύπτουμε με τη μοτσαρέλα και ψήνουμε στους 200⁰C μέχρι να αρχίσει να λιώνει το τυρί, για 2-3 λεπτά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για 20 λεπτά πριν κόψουμε σε κομμάτια. Σερβίρουμε την πίτσα, ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Σχόλια