VIDEO DIRECTIONS
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τα τυριά, το κορν φλάουρ, τον κουρκουμά και ανακατεύουμε καλά.
Ζεσταίνουμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια θερμοκρασία, ρίχνουμε το γάλα , τη sriracha και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το μείγμα των τυριών ανακατεύοντας μέχρι να λιώσουν τα τυριά, να πάρει μια βράση το μείγμα και να αποκτήσει υφή παχύρευστης σάλτσας.
Σερβίρουμε αμέσως σε βαθύ μπολ.
Tip:
*Διατηρείστε τη σάλτσα ζεστή για μεγαλύτερη απόλαυση.
*Σερβίρουμε πάνω σε τηγανιτές πατάτες ή πατατάκια.
Σχόλια