Για το σάντουιτς
Κόβουμε το ψωμί στη μέση και αλείφουμε την κάτω πλευρά με τη μουστάρδα. Στρώνουμε επάνω το καπνιστό χοιρομέρι, τον χοιρινό λαιμό και το τυρί. Μεταφέρουμε σ’ ένα ταψί, βάζουμε δίπλα, μέσα στο ίδιο σκεύος, και την επάνω πλευρά του ψωμιού, στην οποία ρίχνουμε λίγο λάδι, και τα ψήνουμε στον φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί.
Βγάζουμε από τον φούρνο και αλείφουμε την επάνω πλευρά ψωμιού με τη μαγιονέζα. Πάνω από το λιωμένο τυρί, προσθέτουμε το αγγουράκι μέτριο και σκεπάζουμε, κλείνοντας το σάντουιτς. Σερβίρουμε με τα ντοματίνια και τα φύλλα ρόκας.
Tip: Ανοίξτε ένα γαλλικό μαρούλι και γεμίστε τις καρδιές του με τη γέμιση της συνταγής. Έτσι θα έχετε δημιουργήσει γρήγορα και εύκολα ένα ωραίο απογευματινό σνακ για τους επισκέπτες σας.
Σχόλια