Για τα σάντουιτς
Τοποθετούμε τα υλικά της γέμισης και την κοτοσαλάτα σε στρώσεις, ανάμεσα στις φέτες του ψωμιού της αρεσκείας μας.
Για την κοτοσαλάτα
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σέλερι. Αλατίζουμε και τα «ιδρώνουμε» μέχρι να μαλακώσουν, προσέχοντας όμως να παραμείνουν λίγο τραγανά. Προσθέτουμε το κάρι, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για λίγα δευτερόλεπτα.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά.
Ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το τοποθετούμε σε ένα μπολ, μαζί με τα κρεμμύδια, το σέλερι, καθώς και τα υπόλοιπα υλικά της κοτοσαλάτας.
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
Σχόλια