TIPS
Για τα λιγκουίνι και το τελείωμα του πιάτου
Βράζουμε τα λιγκουίνι σε καλά αλατισμένο νερό στο βαθμό της αρεσκείας μας. Σουρώνουμε κρατώντας 100 γρ. από το νερό.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αλατίζουμε και σοτάρουμε τις γαρίδες για 2 λεπτά από την κάθε πλευρά.
Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε το νερό από τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το πέστο και τα φασολάκια και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη.
Τέλος, βάζουμε τα λιγκουίνι και ανακατεύουμε τα υλικά πολύ καλά. Αλατίζουμε και σερβίρουμε.
Για το πέστο
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και αλέθουμε μέχρι να δημιουργηθεί ένας πολτός.





Σχόλια