Για το χωριάτικο μακαρονάκι με θαλασσινά
Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές για να μαλακώσουν παραμένοντας όμως τραγανές. Αλατίζουμε και προσθέτουμε τα κολοκύθια, το σκόρδο και ανακατεύουμε μέχρι να μυρίσει το σκόρδο. Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τη σάλτσα ντομάτας και το νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για λίγο. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις γαρίδες και το καλαμάρι και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.
Προσθέτουμε το ούζο, τις φρέσκες ντομάτες, τον μάραθο, το αλάτι και το χωριάτικο μακαρονάκι και ανακατεύουμε. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι αν χρειάζεται και προσθέτουμε πιπέρι.
Σχόλια