VIDEO DIRECTIONS
Για το παστίτσιο
Σε ένα ταψί απλώνουμε τα βρασμένα μακαρόνια, τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο και τη μισή ποσότητα από τα τυριά. Στρώνουμε τα μακαρόνια από άκρη σε άκρη και τα ισιώνουμε. Ρίχνουμε τη σάλτσα κιμά πάνω από τα μακαρόνια. Προσθέτουμε τους κρόκους στη σάλτσα μπεσαμέλ και με το σύρμα χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Απλώνουμε την μπεσαμέλ πάνω από τον κιμά και με μια σπάτουλα τη στρώνουμε κατά μήκος. Πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα τυριά και τοποθετούμε στον φούρνο στους 180°C μέχρι η μπεσαμέλ να πάρει ένα χρυσοκαφετί χρώμα.
Σχόλια