

Steak n Potatoes, meat lovers heaven!
28 Φεβρουαρίου 2025 19:00 - 21:30
Είδος μαθήματος
Πρακτική συμμετοχή
Κόστος συμμετοχής
55€

Πολλές φορές απλά στη σύλληψή τους, όμως κυρίαρχα χάρη στην δύναμη των πρώτων υλών τους, τα πιάτα με μοσχαρίσιο κρέας είναι από τα αγαπημένα μας. Πόσο μάλλον όταν συνδυάζονται με πατάτες!
Σε αυτό το σεμινάριο θα ανακαλύψετε απλές, καθαρές γεύσεις που πρέπει να μείνουν όσο γίνεται ανόθευτες, για να μπορέσουν να αναδειχθούν οι δυνατές γευστικές ιδιότητες και τα αρώματα του μοσχαρίσιου κρέατος. Απαραίτητη προϋπόθεση, όμως, είναι να έχει προηγηθεί η σωστή επεξεργασία και το σωστό ψήσιμο, ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν οι γεύσεις που θα μας καθηλώσουν.
Θα μάθετε τα μυστικά της επεξεργασίας ενός εξαιρετικού ταρτάρ και του ψησίματος της μοσχαρίσιας μπριζόλας. Δεν θα λείπουν φυσικά οι λαχταριστές συνοδευτικές συνταγές με πρωταγωνιστή τις πατάτες, αλλά και σάλτσες που ολοκληρώνουν και απογειώνουν την απόλαυση του κρεατοφάγου.
Αν αγαπάτε το steak, αυτό το μάθημα δεν θέλετε να το χάσετε!
ΑΓΟΡΑ & ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν από 1/12/22 και έπειτα, έχει αλλάξει ο τρόπος πληρωμής των διδάκτρων και θα γίνονται οι πληρωμές μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Ενημερωθείτε για τη διαδικασία πληρωμής καθώς και τους όρους συμμετοχής πατώντας εδώ.
Ευχαριστούμε.