VIDEO DIRECTIONS
Για το πιάτο
Σερβίρουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, το φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.
Για το ταρτάρ μοσχάρι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για να σμίξουν οι γεύσεις.
Tip:
*Μπορούμε να προσαρμόσουμε το κόψιμο του μοσχαριού σύμφωνα με τα γούστα μας.
*Μπορούμε να προσθέσουμε μπαχαρικά και μυρωδικά της αρεσκείας μας για να εμπλουτίσουμε γευστικά το ταρτάρ.
Σχόλια