Ταρτάρ λαβράκι με λεμόνι & κάπαρη

Ταρτάρ λαβράκι με λεμόνι & κάπαρη

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ 20 λεπτά
FiveStar: 
Average: 5 (1 vote)

ΥΛΙΚΑ

  • 90 γρ. λαβράκι, φιλέτο, σε μικρά καρέ (ή άλλο λευκόσαρκο λιπαρό ψάρι)
  • 15 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 15 γρ. αγγούρι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 2 γρ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 γρ. ξύσμα λάιμ
  • 2 γρ. λάιμ χυμός
  • 2 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
  • 45 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
  • 15 γρ. κρεμμύδι, σε λεπτές λωρίδες, ξεπλυμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μισή βινεγκρέτ και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να μοιραστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη για 3-4 λεπτά μέχρι να μαριναριστεί επαρκώς το ψάρι.

Σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και το λεπτοκομμένο κρεμμύδι.

  • 90 γρ. λαβράκι, φιλέτο, σε μικρά καρέ (ή άλλο λευκόσαρκο λιπαρό ψάρι)
  • 15 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 15 γρ. αγγούρι τουρσί, ψιλοκομμένο
  • 2 γρ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 γρ. ξύσμα λάιμ
  • 2 γρ. λάιμ χυμός
  • 2 γρ. αλάτι
  • πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο
  • 45 γρ. βινεγκρέτ λεμόνι
  • 15 γρ. κρεμμύδι, σε λεπτές λωρίδες, ξεπλυμένο

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μισή βινεγκρέτ και το κρεμμύδι. Ανακατεύουμε καλά ώστε να μοιραστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά και αφήνουμε στην άκρη για 3-4 λεπτά μέχρι να μαριναριστεί επαρκώς το ψάρι.

Σερβίρουμε σε πιάτο και γαρνίρουμε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και το λεπτοκομμένο κρεμμύδι.

Σχόλια

YL Gift Card

Κάντε ένα πρωτότυπο δώρο και χαρίστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα μοναδικές εμπειρίες στο The Seminar Project, στο Ψωμί & Αλάτι και στο Alio.
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγγραφείτε στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένοι για ό,τι καινούργιο ετοιμάζουμε.
ΕΓΓΡΑΦΗ
Espa Banner