Φασολάκια με καρύδια, δυόσμο και ξινομυζήθρα

Φασολάκια με καρύδια, δυόσμο και ξινομυζήθρα

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 15 minutes
FiveStar: 
Average: 4.8 (16 votes)

INGREDIENTS

Για το πιάτο

  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ζωμό κοτόπουλο, ζεστό
  • 500 γρ. φασολάκια, μπαρμπούνια
  • 130 γρ. καρύδια
  • 10 γρ. δυόσμο, χοντροκομμένο
  • 10 γρ. τσάιβς
  • 80 γρ. ξινομυζήθρα
  • αλάτι

DIRECTIONS

Για το πιάτο

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να μυρίσει.

Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον ζεστό ζωμό και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Αλατίζουμε, στραγγίζουμε τα περίσσια υγρά και προσθέτουμε τα καρύδια, το τσάιβς και τον δυόσμο.

Συνοδεύουμε με την ξινομυζήθρα.

Για το πιάτο

  • 80 γρ. ελαιόλαδο
  • 40 γρ. κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 10 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. ζωμό κοτόπουλο, ζεστό
  • 500 γρ. φασολάκια, μπαρμπούνια
  • 130 γρ. καρύδια
  • 10 γρ. δυόσμο, χοντροκομμένο
  • 10 γρ. τσάιβς
  • 80 γρ. ξινομυζήθρα
  • αλάτι

Για το πιάτο

Ζεσταίνουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ιδρώνουμε το κρεμμύδι. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μέχρι να μυρίσει.

Προσθέτουμε τα φασολάκια και τον ζεστό ζωμό και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.

Αλατίζουμε, στραγγίζουμε τα περίσσια υγρά και προσθέτουμε τα καρύδια, το τσάιβς και τον δυόσμο.

Συνοδεύουμε με την ξινομυζήθρα.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner