Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ

Ribeye με πατάτα τριφτή και σάλτσα μπεαρνέζ

ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
FiveStar: 
Average: 4.5 (40 votes)

INGREDIENTS

Για το ribeye

  • 2 μπριζόλες (ribeye, 300 γρ. κάθε μία)
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • δεντρολίβανο
  • 20 γρ. βούτυρο

Για το σερβίρισμα

DIRECTIONS

Για το ribeye

Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις 2 πλευρές. 

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye  μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Γυρίζουμε πλευρά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ' ένα κουτάλι βρέχουμε τα rib-eye για λίγα λεπτά.

Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.

 

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε το ribeye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ. 

Για το ribeye

  • 2 μπριζόλες (ribeye, 300 γρ. κάθε μία)
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • δεντρολίβανο
  • 20 γρ. βούτυρο

Για το σερβίρισμα

Για το ribeye

Αλατίζουμε τα rib-eye και από τις 2 πλευρές. 

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα rib-eye  μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

Γυρίζουμε πλευρά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά.

Προσθέτουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το βούτυρο και αφού λιώσει, μ' ένα κουτάλι βρέχουμε τα rib-eye για λίγα λεπτά.

Μαγειρεύουμε στον βαθμό της αρεσκείας μας.

 

Για το σερβίρισμα

Σερβίρουμε το ribeye με τριφτή πατάτα και σάλτσα μπεαρνέζ. 

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner