Μοσχάρι ταρτάρ Μοσχάρι ταρτάρ

Μοσχάρι ταρτάρ

ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ 20 minutes
FiveStar: 
Average: 5 (10 votes)

INGREDIENTS

Για το πιάτο

  • 520 γρ. ταρτάρ μοσχάρι
  • 2 γρ. σχοινόπρασο
  • κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο, για το γαρνίρισμα
  • ραπανάκια, κομμένα, για το γαρνίρισμα
  • κάπαρη, για το γαρνίρισμα
  • ψωμί κομμένο σε λεπτές φέτες, φρυγανισμένες
  • ελαιόλαδο, για το γαρνίρισμα
  • σπανάκι baby συσκευασμένο, για το γαρνίρισμα

Για το ταρτάρ μοσχάρι

  • 350 γρ. μοσχάρι φιλέτο, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 35 γρ. ελαιόλαδο
  • 25 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 2 γρ. σχοινόπρασο
  • 50 γρ. κρεμμύδι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα dijon
  • 25 γρ. μουστάρδα με κόκκους
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι, φρέσκο, τριμμένο

DIRECTIONS

VIDEO DIRECTIONS

Για το πιάτο

Σερβίρουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, το  φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.

Για το ταρτάρ μοσχάρι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για να σμίξουν οι γεύσεις.

Tip:

*Μπορούμε να προσαρμόσουμε το κόψιμο του μοσχαριού σύμφωνα με τα γούστα μας.

*Μπορούμε να προσθέσουμε μπαχαρικά και μυρωδικά της αρεσκείας μας για να εμπλουτίσουμε γευστικά το ταρτάρ.

Για το πιάτο

  • 520 γρ. ταρτάρ μοσχάρι
  • 2 γρ. σχοινόπρασο
  • κρεμμύδι φρέσκο, ψιλοκομμένο, για το γαρνίρισμα
  • ραπανάκια, κομμένα, για το γαρνίρισμα
  • κάπαρη, για το γαρνίρισμα
  • ψωμί κομμένο σε λεπτές φέτες, φρυγανισμένες
  • ελαιόλαδο, για το γαρνίρισμα
  • σπανάκι baby συσκευασμένο, για το γαρνίρισμα

Για το ταρτάρ μοσχάρι

  • 350 γρ. μοσχάρι φιλέτο, κομμένο σε μικρά καρέ
  • 35 γρ. ελαιόλαδο
  • 25 γρ. κάπαρη, ψιλοκομμένη
  • 2 γρ. σχοινόπρασο
  • 50 γρ. κρεμμύδι, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 15 γρ. μουστάρδα dijon
  • 25 γρ. μουστάρδα με κόκκους
  • αλάτι
  • μαύρο πιπέρι, φρέσκο, τριμμένο

VIDEO DIRECTIONS

Για το πιάτο

Σερβίρουμε σε πιάτο της αρεσκείας μας και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα υλικά, το  φρυγανισμένο ψωμί και λίγο ελαιόλαδο.

Για το ταρτάρ μοσχάρι

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη για να σμίξουν οι γεύσεις.

Tip:

*Μπορούμε να προσαρμόσουμε το κόψιμο του μοσχαριού σύμφωνα με τα γούστα μας.

*Μπορούμε να προσθέσουμε μπαχαρικά και μυρωδικά της αρεσκείας μας για να εμπλουτίσουμε γευστικά το ταρτάρ.

Comments

YL Gift Card

Give an unexpected gift to your loved ones by letting them experience a cooking class at The Seminar Project, a wonderful meal at Psomi & Alati or Alio restaurant.
MORE

Stay informed

Register to receive our newsletter.
SUBSCRIBE
Espa Banner