Για το παγωτό
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τη γλυκόζη, τη βανίλια και το γάλα σε σκόνη, μέχρι να έρθουν λίγο πριν το σημείο βρασμού.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το μείγμα στον κάδο του μπλέντερ και προσθέτουμε το τυρί κρέμα και τον χυμό λεμόνι. Χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σουρώνουμε σε ψιλή σήτα, αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και το περνάμε από τη μηχανή παγωτού, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
Σχόλια