Για τα λιγκουίνι με γαρίδες
Αλατίζουμε τις γαρίδες και σοτάρουμε σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και από τις δυο πλευρές. Αποσύρουμε τις γαρίδες από το τηγάνι. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φινόκιο μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς. Ρίχνουμε το τζίντζερ και το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη. Προσθέτουμε το κολοκύθι και σβήνουμε με τον ζωμό. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε ελαφρώς. Σβήνουμε την φωτιά και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε, αλατίζουμε αν χρειάζεται και σερβίρουμε.
Σχόλια