Για το χοιρινό
Απλώνουμε σ’ ένα σκεύος το χοιρινό και αλατοπιπερώνουμε.
Σε τρία διαφορετικά μπολ βάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα.
Περνάμε το χοιρινό αρχικά από το αλεύρι, τινάζοντας για να φύγει η περίσσεια ποσότητα.
Έπειτα βυθίζουμε στο αυγό, στραγγίζοντας και πάλι την περίσσεια ποσότητα, και τέλος βουτάμε στο μπολ με το πάνκο, φροντίζοντας να επικαλυφτεί πολύ καλά το χοιρινό από όλες τις πλευρές.
Ρίχνουμε αρκετό ηλιέλαιο σε μια κατσαρόλα. Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο στους 180°C, και προσθέτουμε το χοιρινό. Τηγανίζουμε το χοιρινό μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφένιο χρώμα και να ψηθεί στο εσωτερικό του. Αποσύρουμε και στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σάλτσα
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί.
Σχόλια