Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.
Λαβράκι μαριναρισμένο σε σόγια και λεμόνι
ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ
20 λεπτά
FiveStar:
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. λαυράκι φιλέτο, σε μέτρια καρέ
- 40 γρ. ηλιέλαιο
- 50 γρ. λεμόνι χυμός
- 25 γρ. σάλτσα σόγιας
- 1 γρ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
- 1 γρ. πάπρικα καπνιστή
- 4 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι εάν χρειάζεται.
Σχόλια