TIPS
Για τη σούπα
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το τζίντζερ και τα κρεμμυδάκια και σοτάρουμε μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους, για 30 δευτερόλεπτα σχεδόν. Προσθέτουμε το χοιρινό και σοτάρουμε μέχρι να μαγειρευτεί το κρέας, για 4 με 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το λάχανο και τα καυτερά πιπεράκια και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσει το λάχανο, για 3 με 4 λεπτά. Προσθέτουμε τον ζωμό, τη σόγια σος και το λευκό ξίδι, αλατοπιπερώνουμε και φέρνουμε τη σούπα σε βρασμό. Μετά προσθέτουμε σιγά-σιγά και τα αυγά. Χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε να παραμείνει η σούπα ζεστή αλλά να μη βράζει. Προσθέτουμε το σησαμέλαιο. Σερβίρουμε σε ζεστά μπολ ή κούπες και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι.





Σχόλια