VIDEO DIRECTIONS
Ζεσταίνουμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το κρασί με την κρέμα και μόλις έρθουν σε βρασμό, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συμπυκνώνουμε στο 1/3 της αρχικής ποσότητας μέχρι να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μείγμα.
Διατηρώντας την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά προσθέτουμε σταδιακά τα τριμμένα τυριά ανακατεύοντας με το σύρμα περιμένοντας να ενσωματωθεί η προηγούμενη δόση για να προσθέσουμε την επόμενη.
Μόλις έχουμε ενσωματώσει όλα τα τυριά, δοκιμάζουμε τη γεύση και αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ.
Tip:
*Τα τυριά fondue συνοδεύουν εξαιρετικά ωμά λαχανικά, φρυγανισμένο ψωμί, βραστές πατάτες κλπ.
Σχόλια