VIDEO DIRECTIONS
Κόβουμε τη σφολιάτα σε διάμετρο 20 εκατοστών και την τοποθετούμε πάνω σε μια λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί.
Με ένα πηρούνι κάνουμε πολλές μικρές τρύπες στη σφολιάτα ώστε να απελευθερώνεται ο αέρας κατά το ψήσιμο.
Αλείφουμε τη σφολιάτα με λιωμένο βούτυρο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
Έπειτα στρώνουμε επάνω τις φέτες μήλου, αλείφουμε και πάλι με βούτυρο και πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
Ψήνουμε στους 170°C για 25 με 30 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη. Προαιρετικά, καραμελώνουμε την τάρτα με φλόγιστρο, αφού πρώτα την έχουμε απομακρύνει από τη λαδόκολλα για να μην καεί το χαρτί.
Σερβίρουμε με το παγωτό βανίλια.
Σχόλια