VIDEO DIRECTIONS
Για την τηγανιά
Σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας τα συκωτάκια, τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα αλατίζουμε. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα συκωτάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν έντονο καστανό χρώμα, για περίπου 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει ελαφρώς. Σβήνουμε με την μαυροδάφνη, προσθέτουμε το ζωμό και συνεχίζουμε μέχρι να μαγειρευτούν τα συκωτάκια. Βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά ή τη χαμηλώνουμε στο ελάχιστο και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Δοκιμάζουμε, διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι αν χρειάζεται και σερβίρουμε.
Σχόλια