VIDEO DIRECTIONS
Για τον κιμά και το τελείωμα του πιάτου
Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε πολύ καλά τον κιμά. Ανακατεύουμε καλά ώστε να σπάσει ο κιμάς όσο γίνεται καλύτερα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά, αλατίζουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει.
Ρίχνουμε τις πιπεριές τσίλι, το σκόρδο και το λέμονγκρας και αφήνουμε για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειάζεται και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγομαγειρεύουμε για 5 λεπτά.
Σερβίρουμε τον κιμά πάνω στο ρύζι και από πάνω προσθέτουμε το αυγό και φρέσκο κόλιανδρο.
Σχόλια