VIDEO DIRECTIONS
Για τη σαλάτα
Αλατίζουμε το κοτόπουλο και από τις 2 πλευρές.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να πάρει πολύ καλό χρώμα. Γυρίζουμε πλευρά, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σοτάρουμε και από την άλλη πλευρά μέχρι να πάρει και αυτή χρώμα και το κοτόπουλο να είναι μαγειρεμένο.
Βγάζουμε από το τηγάνι και κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Μαρινάρουμε τα φύλλα της σαλάτας με αλάτι, χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο και τα στρώνουμε πάνω σε ένα πιάτο.
Αναμειγνύουμε το σέλερι, το μήλο, τα σταφύλια με τη σάλτσα, αλατίζουμε και σερβίρουμε πάνω στα φύλλα της σαλάτας μαζί με τις φέτες από το κοτόπουλο.
Για τη σάλτσα
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.
Σχόλια